Het kan verkeren: voor één keer zijn het niet de jonge twintigers die de modellenwereld en social media domineren. Deze hottie is 60 jaar en het bewijs dat op schoonheid geen leeftijd staat. Met zijn witte baard en opvallende tatoeages hij is één van de meest sexy modellen van het moment.

Na een carrière in de film- en advertentiewereld, besloot de de 60-jarige Fransman Philippe Dumas dat het hoog tijd was om eindelijk zijn droom na te jagen: model worden. “Ik liet mijn baard groeien, gewoon als experiment, en had ook meer aandacht voor de manier waarop ik mij kleedde. De reacties waren heel erg positief, en ik uiteindelijk ben ik mij aan aanmelden bij modellenagentschappen”, vertelde hij aan de Huffingtonpost.fr.

Dumas werd beroemd nadat een post met zijn foto’s op Reddit viraal ging. De man is nu een gegeerd model met opdrachten over de hele wereld, en een echt internetfenomeen. Op instagram haalt hij meer dan 19.000 volgers. En als je zijn foto’s bekijkt, snap je wel waarop. Hottie, niet?