Adverteren in De Zondag

De Zondag is de zondagse editie van De Streekkrant/De Weekkrant met dezelfde look & feel, maar met een andere vorm van distributie dankzij een netwerk van 4.000 bakkers. De Zondag heeft 16 regionale edities die toelaten dat zowel nationale als provinciale en lokale adverteerders hun doelgroep op een exclusieve manier kunnen bereiken.

screenshot1

QUICKFACTS
Taal: Nederlandstalig
Periodiciteit: Wekelijks
Oplage: 688.000 exemplaren
# edities: 16
Lezers: 1.617.822 lezers, 2,4 lezers/nummer

Met bijna 700.000 exemplaren en meer dan 1,5 miljoen lezers is De Zondag – na De Streekkrant/De Weekkrant – de tweede grootste krant van Nederlandstalig België. De Zondag wordt in heatset gedrukt met kleurendruk op alle bladzijden.

Unieke distributie

De originele distributieformule maakt het mogelijk om op zondagochtend de volledige oplage te verspreiden in enkele uren tijd. Op een uniek moment en voor een bijzonder interessant en selectief publiek serveert De Zondag elke week een originele mix van interessante commerciële aanbiedingen, actualiteit en duiding, aangevuld met een uitgebreid overzicht van de opportuniteiten op de regionale markt van jobs, immobiliën en notariële aankondigingen.

Regionale focus

De Zondag schenkt ruime aandacht aan het nieuws van de dag, met een bijzondere focus op het voetbal van de zaterdagavond. Ook de regionale component is een belangrijke troef in het concept van de krant, want de lezer vindt er elke week tientallen tips voor een aangenaam (zon)dagje uit. Bovendien is er wekelijks een gevarieerd aanbod van tv & entertainment, hobby & lifestyle en vakantie & vrije tijd.

Actuele specials

Op geregelde tijdstippen pakt De Zondag uit met actuele specials, zoals Autosalon, Batibouw, Fietsen, Energie en Medioren. Midden juni bevat de krant het Vakantiemagazine.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bezoek roularta.be voor een overzicht van de mogelijkheden op gebied van adverteren.

Wenst u een zoekertje te plaatsen?
Mail zoekertjes@roularta.be

Wenst u een vacature te plaatsen?
Mail rrs@roularta.be

Of vul ons formulier in, wij contacteren u zo snel mogelijk.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht