Ben jij gek van bakken en heb je al altijd eens met toppattisier en tv-gezicht Anna Olson in de keuken te staan? Dan hebben fantastisch nieuws! Anna komt op maandag 15 mei een exclusieve bakworkshop geven in ons land! Tijdens de workshop zal Anna 3 gerechten maken samen met de aanwezige gasten. En jij kan samen met een partner naar keuze deze super exclusieve workshop bijwonen!

(foto Saskia Bagchus)
(foto Saskia Bagchus)

De culinaire TV zender FOOD NETWORK organiseert op maandag 15 mei een exclusieve patissier-workshop onder leiding van hun Canadese schermgezicht Anna Olson, die speciaal voor het event komt overgevlogen uit Canada.

Anna Olson weet hoe je net zoveel van het bakken zelf kunt genieten als van het eten daarna. Van klassieke muffins en robuuste broden tot geavanceerde soufflés en taarten, de derde serie van Anna Olson Bakes begeleidt de kijkers met eenvoudige stap voor stap instructies. Anna is een expert in het transformeren van basisideeën en ingrediënten tot iets speciaals, waarbij ze de basisrecepten uitbouwt tot desserts van masterniveau. Met een grap en een grol maakt Anna zelfs exquise gebakjes die haalbaar lijken voor beginnende banketbakkers. Of het nu gaat om een simpel basisrecept zoals pannenkoeken of een exotischer dessert zoals Zwitserse meringue, Anna Olson geeft iedereen het vertrouwen om aan de slag te gaan. De ideale persoon voor een middagje vol bakplezier!

Het nieuwe seizoen van Anna Olson: Bake is trouwens vanaf vandaag te zien om 17u op Food Network!

Masterclass met Anna Olson

(foto Saskia Bagchus)
(foto Saskia Bagchus)

De workshop vindt plaats op maandag 15 mei bij Mmmmh! Charleroise Steenweg 92 in Sint-Gillis. De timing ziet er als volgt uit: inloop vanaf 14u30, start masterclass om 15u, het einde is voorzien rond 16u30. Daarna is er nog tijd om Anna te spreken en ontvang je een gesigneerd kookboek van Anna. Iedereen mag alles wat ze gebakken hebben meenemen naar huis. Mmmmmh!

WIN EEN PLEKJE VOOR DEZE EXCLUSIEVE WORKSHOP

Wij mogen 3 lezers (+ partner) gelukkig maken met een plekje voor deze unieke workshop en een kennismaking met Anna Olson & FOOD NETWORK! Vul onderstaand wedstrijdformulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met vrijdag 12 mei om 15u.
WEDSTRIJDVRAAG: Overtuig ons in één zin waarom jij deze workshop moet bijwonen.