Blade Runner 2049, het vervolg op de iconische Blade Runner-film, is sinds deze week beschikbaar op dvd. Naar aanleiding van de release mogen wij 10 lezers gelukkig maken met een dvd van de film!

Blade Runner 2049 wordt geregiseerd door de Oscargenomineerde Denis Villeneuve (Arrival) en is het langverwachte vervolg op de legendarische Blade Runner film. De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Gosling (La La Land, Drive) en Harrison Ford (Star Wars, Witness), die opnieuw de rol opneemt van Rick Deckard. Ook voor de Nederlandse Sylvia Hoeks (Renegades) is een belangrijke rol weggelegd.
Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner, politieagent K (Ryan Gosling), een lang verborgen geheim dat de maatschappij in grote chaos kan laten vervallen. Door K’s ontdekking komt hij op het spoor van Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die al 30 jaar vermist wordt.

WIN EEN DVD VAN BLADE RUNNER 2049

Wij mogen 10 dvd’s van de film Blade Runner 2049 wegschenken! Vul onderstaand wedstrijdformulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 21 februari.
WEDSTRIJDVRAAG: Welke acteur speelt de rol van Rick Deckard?