Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli wordt het strand van Zeebrugge het tropisch decor voor het nieuw muziekfestival Bomboclat.

Twee broers uit Brugge, Wannes en Bram Loosveldt, namen eigenhandig het initiatief en gingen de samenwerking aan met Stad Brugge om een succesvolle eerste editie neer te zetten. Internationaal gerenommeerde artiesten uit Zuid-Amerika, de Caraïben en Afrika zullen maar liefst drie dagen aan een stuk het podium onveilig maken. Zwoele en zuiderse vibes gegarandeerd!

De Latijns-Amerikaanse band Che Sudaka, Konshens en Anthony B uit Jamaica zijn nog maar enkele voorbeelden van de grote namen die zullen optreden. Ook lokale talenten uit de reggae-, dancehall- en afrobeatscene zoals UMAN en TLP krijgen podiumkansen. Na elk concert heb je voldoende tijd voor het volgende optreden van start gaat.

Zomerse cocktails en keukens uit verschillende culturen en werelddelen in de Food Village zorgen voor een ultieme totaalbeleving. Zelfs de kleinste festivalgangers zijn welkom in de interactieve Kids Zone onder permanent toezicht van professionele animatoren. Kinderen t.e.m. 12 jaar mogen bovendien gratis binnen.

Alle ingrediënten voor een fantastisch feestweekend zijn alvast van de partij, enkel jullie ontbreken nog!

Info: www.bomboclat.be

WIN EEN DAGTICKET

Maak kans op één van de 25 dagtickets (voor een dag naar keuze). Vul het onderstaande formulier in en laat weten welke dag dat jij het liefst zou dansen op Bomboclat. De wedstrijd loopt tot dinsdag 18 juli.

WEDSTRIJDVRAAG: Welke dag wil jij naar Bomboclat?