Op zoek naar een leuke kortbij bestemming? Bonn is een groene parel met een uiterst gezellig stadscentrum. De Zondag mag een leuk verblijf naar de Duitse stad wegschenken.

Je maakt kans op 2 overnachtingen in het Galerie Design Hotel op basis van overnachting, ontbijt en half-pension. Dit 4-sterrenhotel  heeft 53 stijlvolle, ruime kamers,  een restaurant met internationale gerechten en een ruime spa. De kamers zijn voorzien van airco, gratis wifi, een flatscreen-TV, zithoek en een moderne badkamer. In de bar kan je genieten van exotische cocktails en hapjes. Je  kunt gebruik maken van een binnenzwembad, een sauna en een fitnessruimte.  Er is ook een tuin en een terras. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, niet ver van de afrit van de autoweg. Het is op 2.5 km van het centrum van Bonn gelegen, met de metro ben je er in een tiental minuten.  Ga je het  Phantasialand met de kinderen bezoeken? Dat kan! Op  20 minuten rijden ben je er en kan je in dit familiepretpark onvergetelijke momenten beleven.

Adres: Kölnstrasse 360-364, Auerberg, Bonn – Tel.: 0049 228 1848-0 / info@galerie-design-hotel.de

MAAK KANS OP EEN VERBLIJF

De Zondag mag 2 overnachtingen in het Galerie Design Hotel op basis van overnachting, ontbijt en half-pension wegschenken. Deelnemen kan tot en met woensdag 19 september 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoeveel kamers heeft het hotel?