Zin in een heerlijk dagje uit in Boudewijn Seapark Brugge? Wij mogen 15 familietickets wegschenken!

Boudewijn Seapark Brugge staat steeds garant voor een dolfijne familiedag. Bezoekers genieten van de gloednieuwe, magische dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium. De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een buitengewoon decor. Buiten in het zeeleeuwentheater gaan de jongsten samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat.

Breng zeker ook een bezoek aan de zeehondenlagune midden in een groen park voor de boeiende zeehondenpresentatie. Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar beschikt ook over zo’n twintig attracties die jong en oud weten te boeien. Wat dacht je van de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria of de reuzengrote speeltuinen. Ontdek ook Bobo’s AquaSplash, het grote, ondiepe waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor uren dolle waterpret. Slecht weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier. Er is voor elk wat wils dus.

WIN EEN FAMILIETICKET!

Wij mogen 15 familietickets wegschenken met telkens 4 tickets. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met zondag 16 september.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de piratenboot in Boudewijn Seapark?