Het Cactusfestival, dit jaar al aan de 37ste editie toe, vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli in het Minnewaterpark in Brugge.

Vrijdag 13 juli zullen Triggerfinger, Lamb, Buffalo Tom, Jasper Steverlinck en Douglas Firs het podium bestijgen. De dag erop is het uitkijken naar Emeli Sandé, Arsenal, Charlotte Gainsbourg, Sampha, Intergalactic Lovers, Tune-Yards, Her en Témé Tan. Op zondag is het de beurt aan Nils Frahm, Mogwai, Slowdive, Goldfrapp, Strand of Oaks, Suuns, Ryley & Band en The Mystery Light.

Nieuw dit jaar is de Busker Stage, waar zes soloartiesten (of duo’s) een half uur lang het beste van zichzelf zullen mogen geven. Op woensdag 4 juli wordt de selectie bekendgemaakt. Ook nog meegeven dat het Cactusfestival evenmin aan de WK-gekte ontsnapt. De WK-site met groot scherm en eigen WK-bar bevindt zich op het Bargeplein en zal open zijn voor de troostfinale op zaterdag 14 juli en de finale op zondag 15 juli. Tickets voor het festival zijn tot en met donderdag 12 juli in voorverkoop beschikbaar. (cgra)

Alle info op www.cactusfestival.be

Het Cactusfestival schenkt 5×2 tickets weg voor vrijdag 13 juli. Wil je deelnemen aan deze wedstrijd? Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: In welk park in Brugge vindt het Cactusfestival traditioneel plaats? Deelnemen kan tot en met woensdag 27 juni.