Spanning verzekerd! Win een exemplaar van Toni Coppers’ nieuwste boek

2028

In 2018 viert misdaadauteur Toni Coppers het tienjarige jubileum van de populaire thrillerreeks rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout. Tien jaar geleden introduceerde Coppers zijn hoofdpersonage in Niets is ooit, het eerste boek in de reeks, dat al direct genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Tal van nominaties, verschillende onderscheidingen en een televisiereeks later, is Coppers aan zijn veertiende Liese Meerhout-thriller toe en heeft hij een grote schare fans. Zijn nieuwste thriller De jongen in het graf verscheen naar aanleiding van het jubileumjaar in een gloednieuwe vormgeving en ligt sinds 12 mei in de winkel.

Over De jongen in het graf

Leo Meersman is een van de ergste seriemoordenaars van de laatste decennia. In 2002 kreeg hij levenslang voor het misbruik en de moord op zes jongens. Volgens hoofdinspecteur Michel Masson waren het er zeven. Hij weet zeker dat ook de vijfjarige Arne in de handen van Meersman is gevallen, maar hij heeft het nooit kunnen bewijzen. Jaren later geeft Meersman de moord alsnog toe, maar hij weigert te zeggen waar de jongen begraven ligt. Een tijdje later trekt hij zijn bekentenis ook weer in. Zonder lichaam, geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die al een halve carrière door Massons hoofd spookt en hem raakt tot in zijn ziel. Dan komt de dag dat de moordenaar op zijn sterfbed ligt en Masson wil zien: hij wil hem iets vertellen…

Wij geven tien exemplaren weg van De jongen in het graf. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: De hoeveelste Liese Meerhout-thriller is De jongen in het graf? Deelnemen kan tot en met woensdag 23 mei.