Vanaf woensdag 14 maart speelt de film Every Day in de Vlaamse bioscoopzalen.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Levithan. De synopsis: de 16-jarige Rhiannon (gespeeld door Angourie Rice) leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven. De volgende dag merkt Rhiannon echter dat Justin niet langer dezelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen, lijkt hij nog nooit gehoord te hebben.

Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Het is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

Zin om één van de 10 duotickets voor deze film te winnen? Geef het goede antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en vul het formulier in. Deelnemen kan tot en met 15 maart.

Wedstrijdvraag: Wie vertolkt de rol van Rhiannon?