Niets leuker dan tijdens de zomervakantie met het hele gezin een bezoekje brengen aan de Plopsa-parken met de meest betoverende attracties en de leukste evenementen.

Begin april maakte Gert Verhulst zijn afscheid van Samson & Gert bekend, maar gelukkig komt het iconische duo, op weekdagen tot en met 23 augustus, maar al te graag nog eens naar Plopsaland De Panne voor de allerlaatste editie van de Samson & Gert Zomershow. Wat mag je verwachten? Mooie liedjes, leuke dansjes, dolle fratsen van de Burgemeester, gekke versprekingen van Samson, een fantastisch liveorkest én natuurlijk genoeg zakdoekjes om afscheid van Gertje te nemen!

Daarnaast ontpopt Plopsaland De Panne zich, elke woensdag tot en met 28 augustus, tot een magisch zomerdecor voor Plopsa Late Night. Tijdens deze nocturnes blijft het park tot 22u30 geopend zodat je de magische attracties ook bij het vallen van de avond kunt beleven. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat je je voor even op een exotische bestemming bevindt. Uiteraard is het ook heerlijk afkoelen in Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Bovendien kun je er nog elke vrijdag tot en met 30 augustus tot 00u30 ’s nachts verfrissing zoeken tijdens het nachtzwemmen.

In Plopsa Indoor Hasselt geniet je op weekdagen tot en met 23 augustus van een superleuk avontuur met de handigste kabouter van het grote kabouterbos! De echte Kabouter Klus van televisie zet het indoorpark op stelten tijdens een knotsgekke show. Daarnaast is het ook heerlijk vertoeven in de ruime buitenzone met tal van coole attracties!

Ook in Plopsa Coo in de Belgische Ardennen geniet je elke woensdag tot en met 28 augustus extra lang van de vele attracties! ’s Avonds siert een muzikaal vuurwerk de hemel boven de magische vallei waarin Plopsa Coo ligt.

 

Kortom er valt tijdens de zomervakantie heel wat te beleven in de Plopsa-parken! Kriebelt het bij jou ook om een bezoekje te brengen?

Op 18 augustus vindt de ‘Zondag van De Zondag’ plaats.

Die dag staat er in deze krant een bon die 35% korting geeft op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Wist je dat je dankzij De Zondag trouwens het hele jaar door voordelig de Plopsa-parken kunt bezoeken? Als je je ticket online aankoopt en de kortingscode ‘DEZONDAG19’ invoert, geniet je van dezelfde korting. De bon is geldig in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

Surf naar www.plopsa.be en geef de kortingscode ‘DEZONDAG19’ in. Je geniet meteen van 35% korting op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Deze tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2020.