Voor Halloween moet je bij Plopsa zijn! Vanaf 12 oktober zijn alle Plopsa-parken ondergedompeld in een griezelleuke halloweensfeer met duizenden pompoenen, vieze spinnenwebben, de befaamde Pompoenkoning en zijn griezelvrienden.
In Plopsaland De Panne zijn, op 12, 13, 19, 26, 27 oktober en 2 november, Piet Piraat en Stien Struis van de partij voor een spannende en interactieve liveshow. De échte daredevils kunnen terecht op de Halloween Scare Nights met gratis huiveringwekkende Scare Zones zoals Freak Circus, Camping ’t Zonnetje, Black Swamp en Lumberjack, attracties die tot 22 uur openblijven, bloedstollende vuuranimatie en knallende dj-sets. De Scare Zones zijn volledig afgesloten en enkel toegankelijk vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden. Tijdens de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes wordt Plopsaland De Panne nog spannender. Van 28 oktober tot en met 1 november komt de cast van Campus 12 en Helden langs voor spannende Meet & Greets. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een indrukwekkende vuurwerkshow.
Uiteraard is het ook heerlijk vertoeven in het betoverende landschap van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt.
Ook Plopsa Indoor Hasselt wordt voor de gelegenheid in een schrikwekkend kleedje gestoken en nodigt tijdens de herfstvakantie het razend populaire varkentje Peppa Pig uit voor een spannende minishow en beestig leuke Meet & Greet.
Plopsa Coo in de Belgische Ardennen viert van 26 oktober tot en met 3 november Dinoween. De Park Rangers hebben samen met de Pompoenkoning en de heksen een halloweenfeest voorbereid, de enige onvoorspelbare factor zijn de dino’s die met alle aandacht gaan lopen… Op 30 en 31 oktober kan er bovendien extra lang gegriezeld worden tijdens de Halloween Nocturnes tot 19 uur met een spetterend vuurwerkspektakel aan de voet van de Watervallen van Coo.

Kortom er valt tijdens Halloween heel wat te beleven in de Plopsa-parken! Kriebelt het bij jou ook om een bezoekje te brengen? Op 13 oktober vindt de ‘Zondag van De Zondag’ plaats. Die dag staat er in deze krant een bon die 35% korting geeft op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Wist je dat je dankzij De Zondag trouwens het hele jaar door voordelig de Plopsa-parken kunt bezoeken? Als je je ticket online aankoopt en de kortingscode ‘DEZONDAG19’ invoert, geniet je van dezelfde korting. De bon is geldig in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

Surf naar www.plopsa.be en geef de kortingscode ‘DEZONDAG19’ in. Je geniet meteen van 35% korting op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Deze tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2020.