Voordelig naar de Plopsa-parken met De Zondag

4683

De aftrap van het nieuwe pretparkseizoen is gegeven en ook de Plopsa-parken zijn opnieuw klaar voor een spetterende paasperiode met de meest betoverende attracties en de leukste evenementen.

 

In Plopsaland De Panne staat Kabouter Plop elke dag van de paasvakantie op het podium van het Plopsa Theater met de superleuke show ‘Plop en de Toverglazen’. En wat zou de paasvakantie zijn zonder een grote paaseierenraap? Van 20 tot en met 22 april kun je samen met Kaatje en Viktor paaseitjes rapen en smullen van heerlijke Libeert-chocolade tijdens Kaatjes Paaseierenraap. In Plopsa Indoor Hasselt kun je diezelfde dagen paaseitjes rapen met Kamiel. Maar dat is lang niet alles! Kabouter Klus heeft ook opnieuw zijn weg naar Plopsa Indoor Hasselt gevonden en komt de hele vakantie langs voor een knotsgekke Klus Show. Uiteraard is het ook gezellig vertoeven in Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux en in Plopsa Coo, aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen. Bovendien kun je van 20 tot en met 22 april ook in Plopsa Coo terecht voor een superleuke paaseierenraap.

Nieuw: de ‘K3 Roller Skater’
Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met de nieuwe ‘K3 Roller Skater’. De meiden van K3 krijgen een volledig eigen zone in het park mét bijhorende achtbaan: de ‘K3 Roller Skater’. In een shiny K3-rolschaats zoef je aan een duizelingwekkende snelheid naar beneden langs een verrassend parcours met kriebelende hoogtes en leuke bochten! Én dit allemaal in een fantastisch Roller Disco-thema! Wil jij het eerste ritje maken? Kom dan zeker op zaterdag 4 en zondag 5 mei naar Plopsaland De Panne voor de officiële opening met een spetterend liveoptreden van Hanne, Marthe en Klaasje en tal van andere animatie.

Op 14 april vindt de ‘Zondag van De Zondag’ plaats. Die dag staat er in deze krant een bon die 35% korting geeft op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Wist je dat je dankzij De Zondag trouwens het hele jaar door voordelig de Plopsa-parken kunt bezoeken? Als je je ticket online aankoopt en de kortingscode ‘DEZONDAG19’ invoert, geniet je van dezelfde korting. De bon is geldig in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

Surf naar plopsa.be en geef de kortingscode ‘DEZONDAG19’ in. Je geniet meteen van 35% korting op tickets voor kinderen vanaf 1 meter en volwassenen. Deze tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2020.