Onze grootste Belgische trots in de gamewereld is zonder twijfel het Gentse Larian Studios, die met hun Divinity-games wereldwijd zijn doorgebroken. Vandaag geven we tien keer de Definitive Edition van Divinity – Original Sin 2 weg voor PS4.

Als je graag rollenspellen speelt, dan is Divinity iets voor jou. Reis mee met een gezelschap en ontwikkel relaties met je reisgenoten. Neem deel aan uitdagende, diepe, tactische turn-based gevechten. Net als in de eerste game moet je gebruik maken van je omgeving om de vijanden op je pad weg te ruimen. Gebruik vuurspreuken op explosieve omgevingselementen, of elektrische schokaanvallen wanneer de vijand in water staat. 

Verken en ontdek de uitgebreide wereld van Rivellon alleen of met 3 andere spelers. Ben je daarmee klaar, dan kan je de gloednieuwe player vs player of Game Master modes proberen.

De Definitive Edition  brengt nieuwe kenmerken voor console, met als grootste update het derde hoofdstuk, dat volledig herschreven is.

Wij mogen tien exemplaren van Divinity – Original Sin 2 voor PS4 weggeven. Het enige wat je moet doen, is onderstaand formulier invullen en antwoorden op deze vraag: wat is de naam van de Belgische studio die Divinity ontwikkelt? Deelnemen kan tot en met woensdag 19 september.