Zin om tijdens deze zomervakantie een leuke animatiefilm mee te pikken? Zet dan Big Foot Junior beslist op je agenda. Deze grappige film vertelt het verhaal van de jonge Adam die ongelooflijke avonturen beleeft wanneer hij zijn bovennatuurlijke krachten ontdekt. En goed nieuws want je kunt misschien bemachtig je wel één van de 20 duotickets die je voor deze film kunt winnen!

De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan… de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA.

Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben…

Met stemmen van Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Sven De Ridder en Ivan Pecnik. De film verschijnt op 2 augustus in de zalen.

 

 

.

Hoe kans maken op één van de 20 duotickets? Geef het correcte antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in. Succes! (De wedstrijd loopt tot en met 11 augustus.)

Wedstrijdvraag: Wie is de vader van Adam?