Vanaf woensdag 7 februari, net voor de start van de krokusvakantie, draait Early Man in de zalen. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

De film, met daarin de stemmen van Eva De Roo en Sander Gillis, zit boordevol unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn. Early Man speelt zich af in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten hebben het best naar hun zin in de steentijd, maar plots wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei verovert.

Maak kans op een van de vijf prijzenpakketten! Ieder pakket bevat een duoticket voor de film én een kleikit. Daarmee kunnen kinderen zelf hoofdfiguur Dug nabootsen. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Hoe heet het hoofdpersonage in Early Man? Deelnemen kan tot en met woensdag 7 februari.