Er zijn weinig videogame-reeksen die zo tot de verbeelding spreken als Final Fantasy van Square-Enix. Van Final Fantasy XV verscheen onlangs een Royal Edition, met als extra alle downloadbare content.

In deel 15 speel je als Noctis, de kroonprins van het Lucis koninkrijk. Het is jouw missie om je vaderland te heroveren op het keizerlijke leger. Bijgestaan door je beste vrienden neem je het roer in handen en beleef je een reis die zijn weerga niet kent, dwars door de adembenemende wereld van Eos, terwijl je de confrontatie aangaat met reusachtige monsters en meedogenloze vijanden. De game kwam al in 2016 uit, maar nu is er de Royal Edition, die alle downloadbare content bundelt. Je krijgt een een extra dungeon, nieuwe features in de game én alle inhoud van de season pass.

Wij mogen 10 PS4-exemplaren van Final Fantasy XV: Royal Edition weggeven voor PS4. Vul onderstaand formulier in en beantwoord deze wedstrijdvraag: hoe heet het hoofdpersonage van Final Fantasy XV? Je kan deelnemen tot woensdag 18 april.