Op donderdag 7 juni komt Fifty Shades Freed uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en dvd. Dankzij De Zondag maak je kans op een van de 10 dvd’s.

 

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in dit laatste deel. De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar net als zij haar rol als mevrouw Grey wil opnemen en hij zich eindelijk kan ontspannen binnen een stabiele relatie die hij nooit eerder gekend heeft, steken nieuwe bedreigingen de kop op en komt hun happy end in gevaar nog voor het goed en wel begonnen is.

De trailer van de film kan je hier bekijken:

Maak kans op een van de tien dvd’s! Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Welke twee acteurs kruipen in de huid van Christian Grey en Anastasia Steele? Deelnemen kan tot en met woensdag 6 juni. Veel succes.