Bereid je voor op een verrukkelijk komisch avontuur! De splinternieuwe TV-serie Het Regent Gehaktballen (Cloudy With A Chance Of Meatballs) gaat op 18 september om 17u35 in première op Cartoon Network. De reeks is gebaseerd op de twee animatiefilms van Sony Pictures Animation: Het Regent Gehaktballen uit 2009 en Het Regent Gehaktballen 2 uit 2013. De films nog niet gezien? It’s your lucky day! We geven namelijk vijf dvd-pakketten weg met beide films!

In het gloednieuwe Het Regent Gehaktballen volgen we Flint Lockwood: een tiener met grote dromen om een serieuze wetenschapper te worden. Met zijn uitvindingen wil Flint ooit de wereld veranderen, in plaats van alles in zijn gezicht te laten ontploffen. Flint lijdt bovendien aan NVD: Niet Vis-gerelateerde Dromen. Dit komt niet erg goed uit aangezien hij in Swallow Falls leeft, een blauwgekleurd dorp waar alles draait om de verkoop van sardientjes…

Vanaf 18 september, elke weekdag om 17u35, enkel en alleen op Cartoon Network!

WIN EEN DVD-PAKKET

Wij mogen 5 dvd-pakketten weggeven met Het Regent Gehaktballen & Het Regent Gehaktballen 2. Vul onderstaand formulier in en geef het antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met maandag 18 september 2017.
WEDSTRIJDVRAAG: Wanneer kwam de eerste animatiefilm van Het Regent Gehaktballen uit?