Waarom dit zonder twijfel de lekkerste pannenkoeken ter wereld zijn? Omdat ze niet zomaar bedekt zijn met een laagje Nutella, maar echt opgevuld zijn met de hazelnootpasta. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Heel erg makkelijk!

Pannenkoeken met een laagje Nutella: lekker. Pannenkoeken opgevuld met Nutella: superlekker!

Nu is het niet zo evident om pannenkoeken met pasta op te vullen; terwijl je de pannenkoeken bakt, smelt de pasta alle kanten uit en kun je opnieuw beginnen. Food blogsters Recipe Tin Eats bedacht een geniale manier om dit op te lossen:

  • verdeel de Nutella in kleine plakjes en stop ze in de vriezer tot ze bevroren zijn
  • bak de onderste laag van je pannenkoek (opgelet: gebruik een recept om Amerikaanse pannenkoeken te bakken, deze zijn dikker en beter geschikt om op te vullen)
  • doe er wat bevroren Nutella op
  • bak de bovenste helft van de pannenkoek

Nutella-Stuffed-Pancakes_680px_steps

Zo makkelijk gaat dat dus!