Sinds 1 juli wacht een grote verrassing je op tijdens je bezoek aan de beroemde Grot van Han. In het hart van de Grot dompelt de gloednieuwe klank- en lichtshow Origin je onder in een opeenvolging van magische werelden die doen terugdenken aan de oorsprong van onze wereld en de Grot, van de big bang tot aan de eerste ontdekkingsreizen…

Dankzij de volledig nieuwe ledverlichting ontsluieren de Grotten zich dit jaar als nooit tevoren: je komt er terecht in een magische ondergrondse wereld. Ontdek een waaier aan natuurlijke kleuren van de druipstenen, de weerspiegelingen van de rivier op de rotswanden… Een betoverend bezoek, bekroond met 3 sterren in de Michelin Gids.

Een reis doorheen de tijd naar de oorsprong van alles

In het midden van de Grot bevindt zich de indrukwekkende Wapenzaal. Deze is sinds 1 juli gehuld in de schijnwerpers van een nieuwe klank- en lichtshow van wereldniveau: Origin. Hiervoor werden de nieuwste technologieën van video-mapping en lasers gebruikt en werd er beroep gedaan op de beroemde spektakelmaker Luc Petit, die onder meer al samenwerkte met Disney en Franco Dragone. Ontdek dit nieuwe permanente spektakel tijdens je normale bezoek aan de Grot van Han. Een indrukwekkend 360° spektakel voor groot en klein!

Op avontuur in het Wildpark

Ga mee op ontdekking in de natuur van deze veelzijdige streek. Ontmoet de elegante lynx, de reusachtige beer, de fabelachtige wolf… Geniet van de prachtige uitzichtpunten en de bijzondere flora. Het adembenemend mooie Wildpark, verkozen tot beste Wildlife Park, ontdek je in alle vrijheid te voet (wandelpad van 2,5 km of 5 km) of met de Safari-car. Een onvergetelijke dag gegarandeerd!

Wil je kans maken op een van de vele familietickets? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Wat is de naam van de nieuwe klank- en lichtshow in het Domein van de Grotten van Han? Deelnemen kan tot en met woensdag 11 juli.