De Oostenrijkse zangers Hansi Hinterseer en Semino Rossi brachten in 2017 allebei een nieuw album uit. Beiden willen ze met hun muziek de harten van de mensen beroeren.

Als je het nog niet gedaan hebt, neem dan een rode stift en omcirkel twee data in je nagelnieuwe agenda van 2018 want dan komen beide heren met hun nieuwe Europese tournee langs in de Hasseltse Ethias Arena. Hansi Hinterseer doet dat op zaterdag 10 maart 2018 en Semino Rossi stopt op vrijdag 18 mei 2018.

Met het nieuwe Semino Rossi-album ‘Ein Teil von mir’ keert de van origine afkomstige Argentijnse zanger terug naar de basis. In alle songs komt zijn bejubeld warme stemgeluid perfect bovendrijven. Hij schittert als hij zing over de ‘Koningin Des Sommers’, ‘Bella Marie’, of ‘Mi Bonita’. Heerlijk is Semino’s hitsingle ‘Wir Sind Im Herzen Jung’ en het exclusieve duet ’Solamente Una Vez’ dat hij opnam met Helmut Lotti. Het is één van de vijf bonus-songs die samen met de dvd van zijn tv-special terug te vinden zijn op de geschenkeditie.

Kwistig met muziek en complimenten, we horen het op Hansi Hinterseer z’n recentste album ‘Für mich is Glück’ waarbij menige vrouwenharten spontaan sneller gaan slaan. Ja, de blonde oppergod en meervoudige skikampioen weet perfect wat zijn publiek én de fans van hem willen horen: meezingers en ontroerende liedjes en als je ‘Noch eenmaal in meine Arme’ , ‘I kann di not vergeten’ of ‘Angelo’ (Engel schlafen nie) opzet, stromen de emoties binnen. Vijf keer Semino (‘Ein Teil von mir’) en Hansi (‘Für mich is Glück’) liggen dankzij Sonymusic op onze redactie klaar om te versturen naar blije mensen.

Wij mogen 5 exemplaren weggeven van de cd ‘Ein Teil von mir’ van Semino Rossi en 5 exemplaren van ‘Für mich ist Glück’ van Hansi Hinterseer.

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in, en geef aan welke cd je het liefste wil ontvangen. Deelnemen kan tot en met woensdag 3 januari.

Welke cd wil je het liefst ontvangen? ‘Ein Teil von mir’ van Semino Rossi of ‘Für mich ist Glück’ van Hansi Hinterseer?