Zin in een leuk en leerrijk uitstapje met het hele gezin? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 15 familietickts voor Hidrodoe weggeven, waar alles in het teken staat van de Wondere Wereld van Water. Want Hidrodoe, dat is waterplezier binnen en buiten, een indoorrivier op kinderformaat, een coole 4D-film en nog 120 andere leuke waterdingen om samen met je familie te doen.

Het hele park, dat in Herentals ligt,  is op gedeeld in drie werelden. De Waterwereld is het hart van het centrum, een doe-ruimte waar je zelf kan experimenteren. In de Watermaker plof je neer in de filmzaal, zet je je 3D-brilletje op en geniet je van de spannende 4D-film “Teruggespoeld”. Deze animatiefilm neemt je mee doorheen het fascinerende proces van drinkwaterproductie, alsof je zelf een druppel bent.

artikel

 

In Hidrodoe kan je tenslotte ook in openlucht experimenteren met water in de Blauwe Watertuin. Hier staan fantastische experimenten zoals het pompenspel, de waterparaplu, de springfontein, de hydraulische lift,… op jou te wachten. Niet te missen!

Hidrodoe won in januari nog de Toerisme Vlaanderen Award voor het beste familievriendelijke toeristische product. Dit park is dus zeker een bezoekje waard!

Zin gekregen om dit bijzondere park te ontdekken? Wij mogen 15 familietickets (telkens goed voor vier personen) weggeven. Deelnemen kan tot en met woensdag 12 juli.

Wedstrijdvraag: Welke wereld vormt het hart van het centrum?