Holiday Suites is een vakantieconcept waarbij de vakantiegasten kunnen genieten van een uitgebreide keuze aan gloednieuwe vakantieverblijven, telkens gelegen op unieke locaties. De locaties spreken voor zich, met o.a. Blankenberge, De Haan, Westende, De Panne en Zeebrugge. Kortom, bruisende bestemmingen aan zee.

Sommige appartementen hebben zeezicht, zoals in Blankenberge. Andere bevinden zich op wandelafstand van het strand en de dijk. Met de opening van een vakantiedomein in Houthalen-Helchteren, is Holiday Suites sinds kort ook in Limburg neergestreken.

Een vakantie bij Holiday Suites betekent boeken in alle vrijheid. Niets hoeft, alles kan. Je kan al boeken vanaf 1 nacht en je kiest zelf je aankomst- en vertrekdag. Er is ook geen gedoe met vaste aankomsturen om in te checken. Holiday Suites beschikt over vakantieverblijven in Equihen, Oye-Plage, Bray-Dunes, De Panne, Westende, De Haan, Blankenberge, Zeebrugge en Houthalen-Helchteren. Je vindt er telkens een uitgebreid aanbod aan vakantieaccommodaties van 2 tot 11 personen.

Info: www.holidaysuites.be

Wedstrijd: Maak kans 1 van de 16 vakantiecheques van Holiday Suites, met een waarde van 450 euro elk. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 21 juni 2017.

WEDSTRIJDVRAAG: Aan welke zee liggen de meeste verblijven van Holiday Suites?