Cartoon Network pakt vanaf 22 februari uit met de heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe. Wij mogen naar aanleiding van de lancering 5 leuke Cartoon Network-pakketjes wegschenken!

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe is de nieuwste Cartoon Network serie, gecreëerd door de makers van ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’. In de 10 x 3 minuten durende afleveringen volgen we de jonge prins van het bos, Ivandoe, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken zij nieuwe en mysterieuze gebieden in het bos en komen ze onderweg veel eigenaardige wezens tegen.

Mis de nieuwste serie Ivandoe niet, vanaf 22 januari elke weekdag om 16u55 enkel en alleen bij Cartoon Network!

Win een Cartoon Network-pakket!

Maak kans op een van de vijf leuke Cartoon Network-pakketjes, met daarin een pet, notaboekje, USB-stick en magneten. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 17 januari.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de schildknaap van Ivandoe?