Deze week kwam Kingsman, The Golden Circle uit op dvd en blu-ray. In Kingsman: The Secret Service werd de wereld eerder al geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst met als ultieme doel de wereld veilig houden.

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy…

De trailer van de film kan je hier bekijken:

Maak kans op een van de vijf wedstrijdpakketten. Elk pakket bevat een dvd, een Kingsman-pet en een set met 4 lederen onderleggers. Deelnemen kan door hieronder jouw gegevens aan te vullen en de wedstrijdvraag te beantwoorden: Wie vertolkt de rol van Eggsy? Deelnemen kan tot en met woensdag 31 januari. Veel succes!