Win een arrangement ‘koeknuffelen’ voor het hele gezin, of een exemplaar van PureFarming 2018 voor PS4!

1995

Tijd voor een unieke wedstrijd! We geven immers een arrangement ‘koeknuffelen’ weg voor het hele gezin bij de familie Versteynen, maar ook een exemplaar van PureFarming 2018 voor PS4. Wie naast deze hoofdprijs grijpt, kan de game nog winnen.

Bij de familie Versteynen in Ravels zijn koeien geen nummers. Dat willen ze ook aantonen door jou het reilen en zeilen op een melkveebedrijf te laten meemaken. De familie wil op een leuke en educatieve manier mensen in contact brengen met hun koeien. In een speciaal ‘koeknuffel’ arrangement krijg je een rondleiding van het bedrijf, maar iedereen mag later ook een koe knuffelen.

Run je eigen boerenbedrijf
Heb je de smaak van het platteland te pakken gekregen? Dan kan je ook virtueel de boer op gaan met de simulatiegame PureFarming 2018, waarin je een eigen boerenbedrijf uitbouwt tot een wereldwijd succes. Voor deze game heb je geen kennis nodig van landbouwmachines en groene vingers zijn ook geen vereiste. In een mum van tijd run je vanuit je luie stoel je eigen landbouwbedrijf… mét koeien om te knuffelen!

De hoofdwinnaar ontvangt een arrangement (voor 2 volwassenen en 2 kinderen) en de game PureFarming 2018 voor PS4. Vier andere gelukkigen kunnen een exemplaar van de game winnen. Vul onderstaand formulier in en beantwoord deze wedstrijdvraag: waar ligt het bedrijf van de familie Versteynen? Je kan deelnemen tot en met woensdag 2 mei.
Info: www.koeknuffel.be