Hoera! De koude winterdagen zijn (definitief) voorbij. De zon is ein-de-lijk terug in het land, hoog tijd dus om naar buiten te gaan en onder die heerlijk stralende zon in de tuin te spelen! Maar voor wie het nu toch al te warm heeft, hebben we goed nieuws. Wij mogen maar liefst zes prachtige stukken waterspeelgoed wegschenken.

Zitten in de prijzenpot: twee Dual Twisters, twee Splash Faces en twee verkoelende Water Tafels. Waterpret gegarandeerd, want met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin in een knip om tot een heus waterpretpark.
Little Tikes produceert sinds 1970 innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier en fysieke en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkelingen, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Wil je kans maken op één van deze hebbedingen? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in en wie weet tover jij straks jouw tuin om tot een miniwaterpark. Deelnemen kan tot en met vrijdag 27 april. Veel succes!

Wedstrijdvraag:
Sinds welk jaar ontwikkelt Little Tikes innovatief kinderspeelgoed?