Vandaag maak je kans op een van de 25 duotickets voor de Italiaanse film Loro (vanaf 31/10 in de bioscoop). De film belicht de neergang van Silvio Berlusconi. De regisseur is niemand minder dan Paolo Sorrentino, bekend van onder andere La Grande Bellezza. De charismatische Toni Servillo neemt de rol van Berlusconi op zich.

Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Wil je kans maken op een van de 25 duotickets? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Wie vertolkt de rol van Silvio Berlusconi in Loro? Deelnemen kan enkel vandaag op zondag 4 november.