Vanaf woensdag 13 december is K3 Love Cruise te zien in de bioscoop: de eerste langspeelfilm van de nieuwe K3-tjes! Wij mogen 2 VIP pakketten wegschenken, met daarin telkens vier kaartjes, een K3-jurk en een K3-placemat.

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal! Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel, die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt! Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

WIN EEN VIP PAKKET

Wij mogen 2 VIP pakketten wegschenken voor K3 Love Cruise. Een pakket bestaat uit een familieticket (4 personen), een K3-jurk & 1 K3-placemat. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met dinsdag 12 december 2017.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de parel-elf in de film?