Op 24 mei komt ‘The Sense of an ending’ in de bioscoopzalen. Het gaat om de verfilming van het boek ‘Alsof het voorbij is’. Naar aanleiding van deze release mogen we 5 pakketten weggeven met daarin een dvd van The Lunchbox & een duoticket voor ‘The sense of an ending’.

Tony Webster (Jim Broadbent) is op pensioen en gescheiden. Hij leidt een teruggetrokken en rustig leven. Op een dag komt hij te weten dat de moeder van Veronica (Freya Mavor), zijn vriendin tijdens zijn studententijd, in haar testament een dagboek nalaat van Tony’s beste vriend, die na Tony met Veronica samen was. Tony wil het dagboek lezen en moet daarvoor terecht bij de ondertussen oudere maar nog steeds even mysterieuze Veronica (Charlotte Rampling). Naarmate Tony dieper graaft in zijn eigen verleden, komt het allemaal terug: de eerste liefde, het gebroken hart, het verraad, het schuldgevoel… Kan Tony de waarheid onder ogen zien en verantwoordelijkheid nemen voor de vernietigende gevolgen die zijn acties lang geleden veroorzaakten?

Gebaseerd op de in 2011 Man Booker Prize winnende roman van Julian Barnes en geregisseerd door Ritesh Batra (The Lunchbox).

 

 

WIN EEN FILMPAKKET

Wij mogen 5 pakketen weggeven met daarin een dvd van The Lunchbox (de vorige film van de regisseur) & een duoticket voor ‘The sense of an ending’. Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op onze wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot woensdag 24 mei om 12u.

WEDSTRIJDVRAAG: Wie is de regisseur van de film?