Wie graag eens een kijkje wil nemen in een echte duikboot, kan nog tot eind dit jaar terecht in Seafront in Zeebrugge. Op 15 augustus kan je naar #MissieFoxtrot, een actieve belevenistour door dit unieke overblijfsel uit de Koude Oorlog! Wij schenken 15 familietickets weg!

Seafront is hét referentiethemapark over zee en zeevaart, vis en visserij. Je proeft er de rijke geschiedenis van onze visserij, beleeft er het kusttoerisme van vroeger en nu en komt er alles te weten over het leven in, op en rond onze Noordzee. Maak kennis met de lange weg die de vis heeft afgelegd, van in de zee tot op je bord. Ontdek van a tot z het bruisende leven van de Zeebrugse wereldhaven. Bezoek het lichtschip West-Hinder of straffer nog: waan je kapitein van de Russische onderzeeër! De duikboot van het type Foxtrot is meer dan 100 meter lang en bood in zijn gloriejaren plaats aan 75 bemanningsleden. Wist je dat dit de enige te bezoeken duikboot in België is? Tip: het bezoek aan Seafront is perfect te combineren met een onvergetelijke havencruise.

Seafront is elke dag open van 10u tot en met 17u. (in juli en augustus open tot 18u.). Een bezoek duurt gemiddeld 1,5 tot 2u. Tickets: 13,50 euro (60+/studenten en mindervaliden: 11,50 euro – kinderen jonger dan 12 jaar: 9,50 euro, kinderen kleiner dan 1m. gratis.) Kinderen worden extra verwend met een gratis familiezoektocht ‘Op zoek met Super Sammie’.

Wij schenken met De Zondag 15 familietickets (telkens voor 4 personen) weg. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: in welke badplaats ligt Seafront? Deelnemen kan tot en met woensdag 8 augustus.