Monopoly heeft een internationale stemcampagne gelanceerd voor  nieuwe Monopoly-pionnen. Wereldwijd kunnen fans stemmen op hun favoriete pionnen. De winnaars maken dit najaar hun opwachting in het spel. In afwachting van de nieuwe pionnen, mogen wij vijf exemplaren wegschenken van de nieuwe limited edition ‘Pionnen Parade’.

Overleeft hondje Scottie de stemming of wordt hij ingeruild voor een badeendje? Rijdt de kruiwagen iedereen eruit of schuifelt een pinguïn hem glorieus voorbij? De producent van het beroemdste bordspel allertijden legt het lot van alle Monopoly-pionnen in handen van de fans.

Wereldwijd kan gestemd worden op de favoriete pionnen. Dit najaar lanceert Hasbro de nieuwe Monopoly met de populairste pionnen. Deze editie van het klassieke Monopolyspel zal een nieuwe set pionnen bevatten, gebaseerd op de uitkomst van de internationale stemcampagne. Op 19 maart worden de winnaars bekend gemaakt … Spannnend!

Pionnen in de etalage

pionnen

De meer dan 50 pionnen staan virtueel geëtaleerd in de villa van Mr Monopoly. Het publiek kan elke dag 8 pionnen kiezen in diverse categorieën. Je kunt je ook inzetten voor het behoud van een klassieker: de Kruiwagen, Scottie – de Schotse Terriër, de kat, de laars, de hoge hoed, de raceauto, het schip en de vingerhoed. Maar er zitten ook heel wat nieuwe pionnen bij, zoals de hashtag, de lachende emoji of een glamoureus strikje. Aan jou de keuze!

Het publiek kan elke dag 1 stem uitbrengen binnen elke categorie. Stemmen kan tot 31 januari. Kies je favoriete pion via www.votemonopoly.com

WIN DE LIMITED EDITION MONOPOLY PIONNEN PARADE

Hasbro lanceert een tijdelijke, speciale editie van Monopoly: Pionnen Parade. Daarin zitten, naast de 8 klassieke pionnen, ook 8 ‘gouden’ pionnen. Deze pionnen zijn een selectie uit de 56 potentiële pionnen waarop in januari gestemd kan worden, namelijk de pinguïn, televisie, Formule 1-wagen, het badeendje, een horloge, wiel, bunny-slof en Mr Monopoly himself.

Vul onderstaand wedstrijdformulier en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 25 januari.

WEDSTRIJDVRAAG: Laat ons in één zin weten welke jouw favoriete pion is en waarom.