20 x2 tickets voor ‘Terug naar Morgen’ (afgelopen)

1882

Wat is toeval? Wat is lot? Hoe zou je leven verlopen zijn, als je in het verleden andere keuzes had gemaakt? In ‘Terug naar morgen’ probeert een wetenschapper in te grijpen in de tijd, met alle gevolgen van dien.

Deze wedstrijd is afgelopen. Proficiat aan Stefaan Verbrugge, Kristine Noterman, Miguel Zonnekeyn, Ellen Geirnaert, Sam van Reepingen, Carla Van De Perre, Marleen Van den Hende, Daisy Cleymans, Karla Duwijn, Nancy Devos, Ine De Vos, Alidin Akkoç, Laure Van Hulle, Sandra Derweduwen, Karin Kok, Annita Vanholsaet, Leen Mertens, Justine Cool, Ilse Van de Abbele en Nele Tack.

De briljante professor Viktor is al zijn hele leven gelukkig met Lena, ondanks een tragisch ongeval tijdens hun jeugd. Samen met zijn even intelligente assistent Titus doet hij een ongelofelijke ontdekking. Ze kunnen e-mails naar het verleden sturen. Voor Viktor is dit de uitgelezen kans om te verhinderen dat Lena in een rolstoel belandt. Maar wat zijn de gevolgen voor het heden en de toekomst als de professor toch op ‘send’ drukt?

‘Terug naar morgen’ speelt vanaf woensdag in de zalen.

Wij mogen 20 x 2 lezers gratis naar ‘Terug naar Morgen’ sturen. Mail je adresgegevens naar dezondagopfacebook@roularta.be, met ‘terug naar morgen’ als onderwerp van je mail. Dinsdag worden twintig winnaars uitgeloot.