Win 20×4 tickets voor de expo over mummies in Brugge

2156

Nog tot 11 november kan je in Xpo Center Bruges de tijdelijke tentoonstelling Mummies in Bruges – Secrets of Ancient Egypt bezoeken. Deze fascinerende expo bevat 9 menselijke én dierlijke mummies uit het oude Egypte van meer dan 2.000 jaar oud.

Daarnaast zijn ook meer dan 200 objecten uit het oude Egypte te zien, waaronder enkele die nog nooit eerder werden tentoongesteld. Deze objecten en mummies behoren tot de collectie van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden (Nederland), dat één van de belangrijkste Egyptische verzamelingen ter wereld bezit. Deze tentoonstelling is geschikt voor een breed publiek. Speciaal voor kinderen (8-12 jaar) is er een speurtocht met Dummie de Mummie.

De expo loopt tot en met 11 november. Dagelijks open van 10u tot 18u. Locatie: Site Oud Sint-Jan, Mariastraat 38, 8000 Brugge. Info: www.xpo-center-bruges.be

Wens je een van deze tickets te winnen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Wat is de naam van de kinderspeurtocht op de expo? Deelnemen kan tot en met woensdag 19 september.