Op zondag 26 maart organiseert De Zondag i.s.m. tal van vakmensen uit de bouwsector opnieuw Nieuwbouwzondag. Iedereen met een baksteen in de maag kan zich die dag volledig onderdompelen in de wereld van nieuwbouw.

Na zes gesmaakte edities pakken De Zondag en heel wat professionelen uit de bouwsector opnieuw uit met een boeiende inspiratiedag waarop kandidaat-(ver)bouwers en -kopers de ruime wereld van de nieuwbouw kunnen ontdekken. Het spreekt immers voor zich dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom kan je op zondag 26 maart op tal van locaties in Vlaanderen en Brussel binnenkijken in verschillende nieuwe woningen en appartementen, om zo kennis te maken met de vele mogelijkheden.

Stippel je eigen route uit

Ook op deze zevende editie van Nieuwbouwzondag kan je dus weer als het ware een route uitstippelen van het ene nieuwbouwproject naar het andere. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is qua woonvormen en kan je ondervinden welke stijl het meest aansluit bij jouw eigen wensen en verwachtingen. En wie weet, misschien ontdek je niet alleen voor jou  verrassende woonvormen maar ook nieuwe, interessante locaties. Piep vooraf gerust eens op de website van Nieuwbouwzondag en maak een lijstje van welke projecten je die dag zeker wil bezoeken en waar je meer over wil weten.

Nieuwbouwzondag richt zich trouwens niet alleen tot wie bouwplannen koestert maar ook tot investeerders. Want investeren in nieuwbouw is ook nu nog interessant. Het kan alleszins een mooi alternatief zijn voor het spaarboekje, aangezien dit momenteel weinig oplevert.

Nuttig advies

Op Nieuwbouwzondag kan je niet alleen je ogen goed de kost geven, je krijgt er ook advies. Want wie met bouwplannen zit, weet dat zich vooraf goed informeren een must is. De deelnemende bedrijven en vakmensen aan Nieuwbouwzondag ontvangen je dan ook niet alleen vol enthousiasme, ze hebben bovendien de nodige expertise in huis om hun bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Je komt op zondag 26 maart dan ook alles te weten over de nieuwste trends en technieken, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en nog meer relevante info over nieuwbouw.

Info: www.nieuwbouwzondag.be.