De bekende helden van Ninjago zetten hun strijd tegen het kwade voort! In The LEGO® Ninjago Movie nemen Lloyd en zijn ninjavrienden het in een spetterend avontuur op tegen de woeste krijgsheer Garmadon. Wij mogen 10 exemplaren van de film wegschenken!

In de strijd om Ninjago-stad belandt Lloyd, overdag een normale tiener en ’s nachts de Green Ninja, in het ultieme avontuur met zijn geheime ninjavrienden. Onder leiding van de wijze Meester Wu moeten ze de kwaadaardige krijgsheer Garmadon verslaan, de meest verschrikkelijke man ooit die toevallig ook de vader van Lloyd is.

De stemmencast van dit splinternieuwe LEGO filmavontuur bulkt bovendien van de grote namen, zo herkennen we filmlegende Jackie Chan in de rol van de oude wijze Meester Wu. The LEGO Ninjago Movie is vanaf 14 februari beschikbaar op Blu-ray™ , DVD en Video on Demand.

Win één van de 10 dvd’s van The LEGO Ninjago Movie

Maak kans op één van de 10 dvd’s van The Lego Ninjago Movie. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 14 februari 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de echte naam van de Green Ninja?