Win een duoticket voor de politiethriller ‘Dode Hoek’ met onder andere Jan Decleir en Peter Van den Begin

2258

Deze week komt de Belgische film ‘Dode Hoek’ in de bioscoopzalen. De cast bestaat onder andere uit Peter Van den Begin en Jan Decleir. De regie van deze stevige politiethriller was in handen van Nabil Ben Yadir. De Zondag mag alvast 10 duotickets voor deze film weggeven.

petervdb2

De korte inhoud: ‘Dode Hoek’ vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als ‘Mr Zero Tolerance’ ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare gebeurtenissen in gang zet.

Wil je kans maken op een duoticket? Vul dan hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met woensdag 25 januari. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Wedstrijdvraag: Wie is de regisseur van de film Dode Hoek?