Play-Doh introduceert de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! Een geniale uitvinding waarmee je jouw zelfgemaakte Play-Doh figuren tot leven kan brengen in een virtuele wereld op de tablet of telefoon. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de gratis app, waarmee je je creaties in het spel scant. Zo bouw je jouw eigen kleurrijke Play-Doh wereld, met huizen, bomen, planten, dieren, en personages…

De Play-Doh Touch Studio transporteert al jouw creaties feilloos naar het scherm, als je ze op de Studio legt en in scant. De accessoires in de set bieden veel extra’s: met de Personagestempels kun je nieuwe vrienden maken die hun eigen wereld, persoonlijkheid en stem krijgen als je ze scant. Hoe meer figuren je zo maakt, hoe groter de virtuele wereld wordt. Met de Actiestempels laat je je creaties bewegen of kan je ze verdubbelen.

De fantasie van kinderen is grenzeloos. Wordt het een vis met drie staarten? Een dansende ster, of een stoere auto? Hun zelfgemaakte figuurtjes krijgen een eigen leven in de kleurrijke wereld van Play-Doh. Zo kan je vlinder vliegen, je watermonster zwemmen, of je wandelt met je achtbenige fantasievriendinnetje door de kleurrijke wereld die je zelf hebt ingericht.

De ‘Breng ze tot leven Studio’ bevat:

  • Vijf werelden: Water Wereld, Grot Wereld, Bos Wereld, Woestijn Wereld en Wolken Wereld.
  • Vijf figuurstempels met unieke persoonlijkheden en spectaculaire animatie in de app. En elk figuur opent een nieuwe wereld.
  • Vijf actiestempels die invloed hebben op de figuren en creaties in de app: Ballon (zweven), Vleugels (vliegen), Muzieknoot (dansen), Wolk (draaien) en Toverdrank (verdubbelt je personage).

Wij mogen  5 exemplaren weggeven. Deelnemen kan tot en met woensdag 5 april.

Veel succes!

Wedstrijdvraag: Van welk merk is de ‘Breng ze tot leven Studio’?