(DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN)

Lekker tafelen in West-Vlaanderen is tot kunst verheven. Chefs brengen op je bord graag een ode aan hun regio. Dit najaar presenteert de provincie met de campagne ‘Het Lekkere Westen’ 97 chefs, die een weekendje weg in Brugge, het Brugse Ommeland, de Kust, de Westhoek en de Leiestreek op smaak brengen. We helpen je graag op weg en schenken maar liefst 50 etentjes voor 2 personen weg!

1439969504

Met het gratis magazine ‘Het Lekkere Westen’ presenteren Brugge, het Brugse Ommeland, de Kust, de Westhoek en de Leiestreek een hele reeks bijzondere invalshoeken voor een weekendje weg in West- Vlaanderen. Maar er is meer. Het Lekkere Westen laat zich ook proeven. Heel wat chefs presenteren dit najaar een bijzonder Lekkere Westen-gerecht. “Nergens is het gastronomische aanbod zo groot”, zegt ook Filiep Defraye, directeur van
Spermalie, een van de oudste hotelscholen in Vlaanderen. “Dat culinaire succes hebben we te danken aan drie factoren: het brede gamma aan lokale en kwaliteitsvolle producten, onze knowhow en de West-Vlaamse gedrevenheid. In West-Vlaanderen hebben we alles: vis, vlees, smaakvolle groenten en fruit, bier en wijn … Wat we kunnen maken, maken we zelf. Dat leidt tot een uniek en heel gevarieerd smaakpalet.”

WIN 1 VAN DE 50 ETENTJES

Heb je ondertussen het water in de mond gekregen? Geen nood! De Zondag helpt je op weg en schenkt 50 etentjes voor 2 personen weg!

Deelnemen? Surf naar www.hetlekkerewesten.be/dezondag en win!