Silvy bracht dit jaar met Baby Bird haar debuutalbum uit. Op 25 oktober stelt ze het album voor in Theadrome Wilrijk, in een gezellige en betoverende setting. Wij mogen 15 duo’s gelukkig maken met een ticket!

Op haar achtste veroverde ze Vlaanderen als Silvy Melody. Op haar 18de begon ze aan de succesvolle bestorming van Europa met Sylver. Nu ze 37 is, toont ze haar ware ik met Baby Bird – in zekere zin de debuutplaat van Silvy De Bie na 30 jaar op de planken. Baby Bird is een hoogst persoonlijk album vol autobiografische teksten die afrekenen met de zwartste periodes uit Silvy’s leven. Naast de professionele successen bleef ze niet van zware tegenslagen gespaard. Als kind werd ze gepest, later ging ze met de foute mensen in zee en raakte zelfs alles kwijt. Toch werd Baby Bird een hoopvol, krachtig en zelfbewust album van een gekwetste vrouw die er aan het eind absoluut emotioneel sterker uit kwam. Baby Bird was er misschien wel nooit gekomen zonder het VTM-programma Liefde voor Muziek. Haar visitekaartje gaf Silvy met de betoverende liveversie van In & Out of Love. De rest van het album sluit daar perfect bij aan en laat horen dat ze bij de strafste zangeressen van het land mag gerekend worden. En ver daarbuiten.

Op donderdag 25 oktober geeft Silvy een Private Showcase in Theadrome Wilrijk (Heistraat 56) met de nodige glitter en glamour, bekend volk, drankjes en hapjes. De deuren openen om 19u de show start een uur later en eindigt om 23u. Wij mogen 15 duo’s gelukkig maken met een gratis ticket. Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: hoe oud was Silvy toen ze voor het eerst Vlaanderen veroverde? Deelnemen kan tot en met woensdag 17 oktober. Veel succes!