Ben je woensdagmiddag 3 mei nog vrij en ben je gek op zingen? Dan hebben wij een leuke wedstrijd voor jou! Wij mogen 5 gezinnen naar de animatiefilm SING in Kinepolis Antwerpen sturen. De allerkleinsten genieten van een unieke SING-en-dans-screening waarbij de kids zich kunnen uitleven voor, na én tijdens de vertoning van de film!

sing-stills-hr-2

De kinderen worden actief betrokken bij de muziek van de film en ze zullen de zangtonen en de danspasjes uit de film ten volle beleven, tijdens de filmvertoning. Een unieke belevenis waarbij kindjes actief meebewegen tijdens de film en niet hoeven stil te zitten, eindelijk! Elke genodigde geniet ook van een gratis snack en een drankje. Bovendien krijg je ook de dvd mee naar huis, om daar nog verder na te genieten! De dress code is SING superster! Laat je fantasie de vrije loop gaan!

WIN EEN FAMILIETICKET (4 PERSONEN) + DVD

Wil je kans maken op zo’n familieticket en een dvd? Vul dan onderstaand formulier in en geef een antwoord op onze wedstrijdvraag. De vertoning vindt plaats op woensdag 3 mei om 15u in Kinepolis Antwerpen! Er zijn geen andere data/locaties mogelijk. Deelnemen kan tot en met maandag 24 april.

WEDSTRIJDVRAAG: Laat ons in één zin weten waarom jij er bij moet zijn.