DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Sinterklaas opnieuw héééél wat leuke cadeautjes op onze redactie gedropt! Kijk snel verder & ontdek welke leuke prijzen je allemaal kan winnen!

(foto istock)

1/ Airhogs DR1 Race Drone

Drones zijn hot! Stunt, vlieg en neem een duikvlucht met de nieuwste drone van Air Hogs. Spin Master, de innovatieve, internationale speelgoedfabrikant, introduceert dit najaar met trots de DR1 FPV Race Drone. De nieuwste Race Drone is de perfecte combinatie van technologische innovaties, ergonomische materialen en een crash bestendig design die het vliegen voor iedere startende drone race piloot gemakkelijk maakt.

Wij mogen 5 Airhogs DR1 Race Drones wegschenken (t.w.v. 120 euro)!
CODEWOORD: DRONE

2. Chatty Charlie, de blaffende Beagle

Chatty Charlie, de blaffende Beagle is een superleuke hond. De halsband van deze knuffelzachte pup vertaalt z’n geblaf in zinnetjes, zodat jij hem kunt verstaan. Met meer dan 80 blafgeluiden die hij vertaalt, heeft hij een heleboel te vertellen! Kijk hoe zijn oren bewegen als hij zijn snoet probeert te verstoppen! Hij reageert op geluiden en aanrakingen en is dol op knuffelen. Aai zijn rug en hij kwispelt ook nog!

Wij mogen 3 Chatty Charlies wegschenken (t.w.v. euro 90,49 euro)!
CODEWOORD: CHARLIE

3. Wekkerradio en nachtlampje met projectie

De RPE is een wekkerradio en nachtlampje in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of via zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje! Bovendien beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs.

Wij mogen 3 wekkerradio & nachtlampjes wegschenken (t.w.v. 29,99 euro)!
CODEWOORD: NACHTLAMPJE

4. Bordspel De Drie Wijzen


De Nederlandse spellenfabrikant Just Games slaat de handen in elkaar met Eén om het legendarische spelprogramma De 3 Wijzen als bordspel richting jouw huiskamer te brengen. Beleef de quiz vanop de eerste rij en haal alles uit de kast om je vrienden of familie te overtreffen! .

Wij mogen drie bordspellen van De 3 Wijzen wegschenken (adviesprijs 24,99 euro)!
CODEWOORD: WIJZEN

5. Superschattig Trolls popje

Met het DreamWorks Trolls Hair Raising Doll Assortiment van Hasbro gaat het allemaal om het haar. Dit assortiment omvat Trolls Poppy, Branch en Smidge poppen (elk afzonderlijk verkocht). Deze fuzzy figuren zijn ongeveer 7,5 cm lang, inclusief hun extra lange, verlengde Troll hair. Buig en draai hun zachte en pluizige, pluche haren om ze op wacky manieren te steken. Kinderen kunnen ook hun haar poetsen en versieren met de meegeleverde kam en Fuzzy Flair-stukken. Zorg dat je een goede tijd hebt!

Wij mogen 3 schattige Trolls wegschenken (t.w.v. 45,99 euro)!
CODEWOORD: TROL

6. Giechelen met Drollenkop

Drollenkop! Het spel waarbij iedereen wind(t)! Speel de kaarten in de juiste volgorde. Toilet, poep, papier… en dan je handen wassen! Geen kaarten meer? Sla op het scheetkussen! Verlies je? Dan krijg je een drol op je hoofd…

Wij mogen 3 exemplaren van Drollenkop wegschenken (t.w.v. 14,99 euro)!
CODEWOORD: DROL

7. Superschattige Zoomer Pony

Wie droomt er nu niet van een eigen pony? Zoomer introduceert de Zoomer Pony: het allerslimste robotpaard van dit najaar. De interactieve viervoeter reageert op verschillende handelingen zoals een aanraking en stemgeluiden. Ze leert trucjes, met behulp van verschillende accessoires, en heeft net als een echte pony behoefte aan knuffels en aandacht. Door middel van voeren, trainen, verzorgen en belonen maak je van jouw Zoomer Pony je beste vriendin.

Wij mogen 5 Zoomer Pony’s wegschenken (t.w.v. 100 euro)!
CODEWOORD: PONY

8. Bumba Verstoppertje Spelen

In Bumba Verstoppertje Spelen ga je een kleine Bumba-pop verstoppen in je huis, waarna die geluidjes maakt zodat je kleine spruit hem kan vinden. Zoeken maar!

Wij mogen 3 spelletjes van Bumba Verstoppertje Spelen wegschenken (t.w.v. 12,50 euro)!
CODEWOORD: BUMBA

9. Lachen en brullen met Silly Sausage

Een nieuw, hilarisch snelheidsspel is geboren: de Rare Rookworst. Hét spel van dit najaar speelt in op de family game-trend. De spellen binnen deze trend hebben een ondeugend karakter en zijn mede daardoor ontzettend grappig. Bij de Rare Rookworst draait het om snel handelen én onder druk presteren, alleen of in een groep. Volg zo snel mogelijk alle instructies op die de Rare Rookworst vertelt. Vraagt hij je te draaien, schudden, porren, uit te rekken of in te drukken? Volg de verschillende stappen op en maak geen fout, want dan lig je uit het spel. O, en vergeet de Rookworst niet door te geven. Zo houd je de snelheid er in!

Wij mogen 20 Silly Sausages wegschenken (t.w.v. 25 euro)!
CODEWOORD: SILLY

10. Soggy Doggy: hilarisch bordspel

Zin in een interactief bordespelletje? Ontmoet Soggy Doggy: het meeste hilarische, interactieve dobbel- en bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Deze koppige hond zorgt gegarandeerd voor spanning, plezier én een hoop geschater. Maar, pas op dat Soggy Doggy je niet nat spettert!

Wij mogen 20 exemplaren van Soggy Doggy wegschenken (t.w.v. 25 euro)!
CODEWOORD: SOGGY

 

11. Race er op los met Mr. Bucket

Ben jij snel en alert? Of hou je van racen? Dan is Mr. Bucket echt iets voor jou. Mr. Bucket zwaait met zijn armen en blaast ballen uit zijn mond. Aan jou om ze op te vangen. Schep als eerste de ballen van jouw kleur op en stop ze in de emmer. Maar wees snel! Want hij blijft rondrijden en blaast de ballen er zo weer uit. Zitten ze allemaal in de emmer? Til Mr. Bucket op en kroon jezelf tot winnaar.

Wij mogen 2 spelletjes van Mr. Bucket wegschenken (t.w.v. 24,99 euro)!
CODEWOORD: BUCKET

 12. Emotify: het eerste spel met emoticons

Emoticons zijn dé taal van de toekomst! Ook Jumbo spotte deze trend en lanceert Emotify: het eerste spel met emoticons. Van het aapje met zijn handen voor zijn ogen tot het lachend kakske. Met Emotify leer je ze allemaal kennen! Leef je uit in 6 te gekke categorieën en laat je fantasie de vrije loop. Beheers de taal van de emoticons als de beste en haal de overwinning binnen!

Wij mogen 2 Emotify spelletjes wegschenken (t.w.v. 19,95 euro)!
CODEWOORD: EMOTIFY

13. Beestige wekkerradio

Deze beestige wekkerradio’s beschikken over een FM-radio met dimbare LCD display en “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies en zijn onmisbaar op het nachtkastje van elke kleine muziekfanaat!

Wij mogen 3 beestige wekkerradio’s wegschenken (t.w.v. 19,99 euro)!
CODEWOORD: WEKKER

14. Stoere Transformers

Met Allspark Tech hebben kids de power om deze Transformers figuren tot leven te brengen zelf in handen. Allspark Tech figuren zijn 14 cm groot en bieden klassieke Transformers conversie met iets extras. Verbind ze met de Allspark Tech Cube om ze tot leven te brengen met beweging-geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes.

We mogen 3 Transformers the Last Knight Power Cube Figuurtjes wegschenken (t.w.v. 25,49 euro)!
CODEWOORD: TRANSFORMER

15. Zenuwslopend bordspel: Dodgeball

In dit behendige actiespel moeten de spelers zo snel mogelijk 6 ballen stapelen op hun beker. Maar pas op: tegelijkertijd moet je er ook voor zorgen dat je hoofd er niet afgegooid wordt door de rondvliegende bal! Wees snel en behendig! Blijf de bal ontwijken en tegelijkertijd de ballen op de beker schuiven. Vliegt je hoofd eraf? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen. Had je maar 3 handen…

Wij mogen 3 exemplaren van Dodgeball wegschenken (t.w.v. 29,99 euro)!
CODEWOORD: DODGEBALL

16. Rapunzel in het kapsalon

Vanaf nu ben jij de kapper van Rapunzel! Geef je haar lange of korte haren? Met of zonder krullen? Of misschien met staartjes? Kies jij maar! Plaats de boetseerklei in de pers en draai aan de hendel. Kijk: er komen mooie lange lokken uit het hoofd van Rapunzel. Zo mooi! Kies jij maar welk kapsel je ermee wil maken. Met de vormpjes tover je de mooiste strikken, tiara’s en andere versieringen om Rapunzel nóg meer te laten stralen. Met 4 potjes boetseerklei (waarvan 1 met glitter) en accessoires.

Wij mogen 3 Play-Doh speelsets van Rapunzel wegschenken (t.w.v. 31,49 euro).
CODEWOORD: RAPUNZEL

17. Superspannend: Escape Room The Game

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bordspel brengt het concept van een escape room naar je woonkamer. Vandaag de dag zijn er in de meeste Belgische grootsteden escape rooms gevestigd en op die trend speelt dit spel mooi in. Net als in een echte escape room draait het in Escape Room The Game om het oplossen van breinbrekende puzzels in een race tegen de klok. In 60 minuten ga je de uitdaging aan om één van de vier verschillende escape rooms op te lossen.

Wij mogen 3 exemplaren van Escape Room The Game wegschenken (t.w.v. 45 euro)!
CODEWOORD: ESCAPE