Vanaf 14 september is de leuke kinderfilm ‘Siv gaat logeren’ te zien in de bioscoop. Maar wij hebben fantastisch nieuws: zondag 11 september vindt  de Belgische première van de film plaats op het Filmfestival van Oostende. En wij mogen 5 familietickets weggeven voor de voorstelling én het kinderfilmfeest achterna! Bovendien win je ook nog eens een wondermooi prentenboek.

De première van ‘Siv gaat logeren’ vindt om 14u plaats in Kinepolis Oostende. Aansluitend aan de voorstelling wordt er een fantastisch kinderfilmfeest georganiseerd met de Jekino Filmfrutsels Deluxe (animatiebox, i-pad corner, knutseltafel, interactieve kijkdozen, flipboekjes, green key installatie). Er is ook een stand met de Filmdokter, waar kinderen uitleg krijgen hoe ze zelf een kortfilm kunnen maken.

Bekijk hier de trailer van de film!

WIN EEN FAMILIETICKET (4 TICKETS) EN PRENTENBOEK

boek

 

Wij mogen 5 familietickets (4 x tickets) voor de première en het prentenboek van Pija Lindenbaum, waarop de film is gebaseerd is, wegschenken aan onze lezers! Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op onze wedstrijdvraag.

Wedstrijdvraag: Bij wie zou jij graag eens gaan logeren?