Fans van de Smurfen zijn in hun nopjes want er is een nieuw album van de blauwe onderdeurtjes uit. De strip werd De Smurfen en de paarse bonen getiteld en vertelt het komische verhaal over de Smurfen die helemaal verslaafd geraken aan… bonen!

paarse_bonenDe Smurfen en de paarse bonen is het 36ste album van onze blauwe vrienden. De winter is hard geweest voor de Smurfen en ze hebben niets meer om te eten. Een tovenaar geeft hen kleine paarse bonen die altijd en overal kunnen groeien. Maar kunnen de Smurfen op alleen droge bonen overleven? Smulsmurf probeert een aantal nieuwe bonenrecepten uit en de Smurfen zijn helemaal verkocht. Ze eten alleen nog maar bonen: als ontbijt, lunch en avondmaal. Maar kan een Smurf wel overleven op niets anders dan bonen?

De Smurfen en de paarse bonen ligt nu in de winkel en kost 5,99 euro. Wil je weten hoe het afloopt, haal ‘em dan meteen in huis. Of doe mee aan onze wedstrijd want er zijn maar liefst 10 albums van deze toffe strip te winnen!

Deelnemen is makkelijk: geef het correcte antwoord op onderstaande wedstrijdvraag, en vul je gegevens in. Deelnemen kan tot en met 18 augustus. Succes!

Wedstrijdvraag: hoe heet het nieuwe album van de Smurfen?