In Starlink: Battle for Atlas leid je een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief modulair speelgoed kunnen spelers unieke ruimteschepen bouwen die on-the-fly kunnen worden aangepast voor een nieuwe manier van spelen. Spelers passen zich hierdoor aan elke uitdaging aan die ze tegenkomen in dit epische open wereldavontuur.

GAME GEHEEL NEDERLANDSTALIG TE SPELEN – Inclusief stem van Dylan Haegens, de bekende YouTuber.  Speel de game volledig in het Nederlands met gesproken Nederlandse stemmen van onder andere Dylan Haegens als Levi McCray, Murth Mossel als Hunter Hakai en Levi van Kempen als Mason Rana.

ONTDEK EEN OPEN EN LEVEND STERRENSYSTEEM – Reis naadloos door de exotische, buitenaardse werelden van het Atlas-sterrenstelsel en ontdek de zeven planeten, elk met hun eigen ecosysteem, exotische dieren en geheimen om te ontdekken. Vorm een bondgenootschap met de facties in Atlas om de dynamische, vijandige dreiging van het Vergeten Legioen, die Atlas willen overnemen, terug te dringen.

BOUW EN CUSTOMIZE HET STERRENSCHIP VAN JE DROMEN – Maak je eigen ruimteschip uit een arsenaal aan vleugels, rompen, wapens en piloten. Sluit je modulaire speelgoed aan op je controller-opzetstuk en zie het onmiddellijk tot leven komen in het spel. Experimenteer met je zelfgemaakte ruimteschip in realtime terwijl je speelt. Word creatief in gevechten, laat verwoestende elementaire combo’s los om strategisch te overwinnen tegen vijanden die je tegenkomt in het Atlas-sterrenstelsel.

UPGRADE JE VLOOT DANKZIJ RPG-ELEMENTEN – Terwijl je door Atlas reist, ontwikkel je je pilootvaardigheden, pas je je uitrusting aan en upgrade je het moederschip, de Equinox, om je krachten uit te breiden en het avontuur naar je hand te zetten.

WIN EEN GAME VOOR NINTENDO SWITCH

Maak kans op deze fantastische game voor Nintendo Switch! Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijvraag. Deelnemen kan tot en met donderdag 27 december 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet het moederschip?