Beleef een gloednieuw avontuur met LEGO DC Super-Villains en wordt OKde beste schurk die het universum ooit heeft gezien! Voor het eerst biedt een LEGO-game de mogelijkheid om te spelen als superschurk in een hilarisch verhaal vol actie. Wij mogen vijf exemplaren van de Deluxe-edition voor Nintendo Switch weggeven!

De Justice League is verdwenen en heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan zijn tegenhangers uit een parallel universum, het Justice Syndicate. Beruchte DC-superschurken uit de Legion Of Doom ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wie ze beweren… Soms is er meer dan een superheld nodig om de klus te klaren en het is aan jou als speler en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde wannabe-superhelden te onthullen. Samen met bekende superschurken de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en
talloze anderen van de Injustice League beleef je een episch avontuur.

Wil jij een van de vijf exemplaren van het spel LEGO DC Super-Villains Deluxe edition voor Nintendo Switch winnen? Vul hieronder jouw gegevens in en beantwoord de wedstrijdvraag: Hoe heet de ‘League’ vol superschurken? Deelnemen kan tot en met woensdag 14 november. Succes!