Wedstrijd: win Tekken 7 voor PS4 of een exclusieve collector’s edition!

1706

(deze wedstrijd is afgelopen)

We hebben er jaren op moeten wachten, maar de populaire fighting-reeks Tekken is eindelijk terug op consoles en pc. Neem het op tegen vrienden of online, met meer dan 30 personages. Wij mogen zelfs enkele exemplaren van de game weggeven én een collector’s edition!

tekken7-ps4-box-art-officialVoor fans is Tekken 7 een feest van herkenbaarheid. Als je ooit één Tekken-game hebt gespeeld, ben je hier meteen thuis. Je kan weer ellenlange combo’s uit je mouw schudden, maar het belangrijkste blijft ‘juggling’ (jongleren), je tegenstander in de lucht zwieren zodat je kan blijven meppen of schoppen. In dit zevende deel zijn er wel wat nieuwigheden. Zo zijn er de ‘rage arts’, super moves die massaal veel schade doen, maar die wel makkelijk te ontwijken zijn. Als Tekken-groentje krijg je niet echt uitgebreid uitleg over de beste tactiek, maar… al doende leer je. Blijf oefenen!

t7_bnea_e3_screenshot_13_1465819870

Als opwarmer kan je eerst eens door de story mode spelen, waarin alles draait rond Tekken-icoon Heihachi Mishima en zijn vechtgrage familie. Dit is leuk voor de grote fans, maar ik had het meer voor ‘treasure battle’. Hierin krijg je beloningen per gewonnen gevecht. Als je blijft winnen, is de loot die je krijgt ook telkens beter. De meeste spelers zullen echter online te vinden zijn om het tegen de hele wereld op te nemen. Daar zal je al snel ondervinden dat finesse het haalt van de button bashers. Als het hier niet lukt,  ga je best weer oefenen in de practice mode.

t7_bnea_e3_screenshot_04_1465819865

Beginner of meester, iedereen heeft de keuze uit meer dan 30 personages. Vaste waarden als Paul Phoenix (nog steeds mijn favoriet sinds Tekken 3), Hwoarang, Eddy Gordo, Nina en Yoshimitsu zijn terug, maar er zijn ook een tiental nieuwe personages. Er is zelfs een bekende special guest: Akuma uit Street Fighter! Als je op de sofa tegen vrienden speelt, kan je dus een hele avond experimenteren met de grote cast.

We hebben er jaren op moeten wachten, maar Tekken 7 is een zeer robuuste fighter die je heel wat uren (online) plezier zal bezorgen. Nieuwe spelers zullen even hun weg moeten vinden, maar voor je het weet ben je de King of Iron Fist!

Tekken 7 is nu uit op PS4, Xbox One en pc. Wij mogen 5 PS4-exemplaren weggeven, maar ook één collector’s edition t.w.v. €150:

english_tk7_beautyshot_collector_1485168415