Op 17 mei releast Belgische filmuitgever The Searchers de romantische komedie ‘Their Finest’. Wij mogen 5 duotickets voor deze film weggeven. Bovendien krijgt elke winnaar ook een dvd-pakket met drie films: Tamara Drewe, Love Actually & An Education.

Londen, WOII. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

‘Their Finest’ is de nieuwste film van Lone Scherfig (‘An Education’, ‘One Day’, ‘Italian for Beginners’). Naast Gemma Arterton (‘Tamara Drewe’) en Sam Claflin (‘Me Before You’, ‘The Hunger Games’) zijn er rollen weggelegd voor Bill Nighy, Jeremy Irons en Eddie Marsan.

MAAK KANS OP EEN DUOTICKET + DVD-PAKKET

Wij mogen 5 duotickets & een dvd-pakket met de films Tamara Drewe, Love Actually & An Education wegschenken! Vul onderstaand formulier in en geef een antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met maandag 8 mei.

WEDSTRIJDVRAAG: In welke stad speelt het verhaal zich af?