Vanaf 14 augustus wordt op Cartoon Network de 8-delige special van Tijd Voor AvontuurElementen elke weekdag om 8u10 uitgezonden. Naar aanleiding van dit heugelijk nieuws, mogen wij twee coole pakketten wegschenken!

Reis mee met Finn en de oude hond Jake naar het land van Ooo in de 8-delige special Tijd Voor Avontuur – Elementen, waarin ze ook deze keer weer de meest vreemde avonturen beleven. Ze vallen van de ene wonderlijke belevenis in de andere wanneer ze erachter komen dat Ooo veranderd is in een ware dystopie. Reis mee met Finn en Jake om de boel weer recht te zetten en lach mee wanneer ze zich als dwazen gedragen en elkaar de meest hilarische grappen vertellen. Tijd Voor Avontuur is de Nederlandstalige versie van het originele Engelse ‘Adventure Time’.

WIN EEN PRIJZENPAKKET

Voor de fans van de serie hebben wij een superleuk prijzenpakket samengesteld. De prijs bestaat uit een dekbed, een t-shirt én twee sleutelhangers. Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 16 augustus.

WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de tekenfilm in het Engels?