De wedstrijd is afgelopen. De Winnaars zijn :

NAAM VOORNAAM GEMEENTE
Bellemans Gunther Huizingen
Braeckman Dirk Wetteren
Devynck Katrien Sint-Michiels
Herman Helga Zottegem
Longin Gert Dilbeek
Masschelein Ivan Merksem
Philips Caroline Sijsele
Preneel Mathias Dendermonde
Verplaetse Isabel Moorsele
Wildiers Dieter Edegem

Fans van Urbanus-strips mogen over twee weken in hun handjes wrijven. Niet alleen zal Urbanus’ nieuwste strip ‘Het gewassen brein’ eind mei in de winkelrekken liggen, voor het eerst wordt er ook een afgeleide uitgebracht: Plooiplezier met Urbanus. In dit grappige doe-boek vind je een reeks papieren figuren uit het Urbanus-universum om zelf in elkaar te plooien.

Plooiplezier met Urbanus

In dit grappige doe-boek vind je een reeks papieren figuren uit het Urbanus-universum om zelf ineen te plooien. Alle figuren zijn voorzien van snij- en plooilijnen, zodat je ze eenvoudig in elkaar kunt knutselen zonder lijm of schaar.

Het Gewassen Brein

Urbanus heeft geen goesting meer om naar school te gaan. Hij richt zijn eigen vakbond op om te kunnen staken. Tijdens het stakerspiket steekt hij van alles in brand, matrassen, autobanden, zelfs een fiets verdwijnt in het vuur. De politie van Tollembeek heeft er genoeg van en roept de hulp in van juffrouw Pussy.

Wil je kans maken op een pakketje met beide strips? Dat kan! We geven er namelijk 10 weg. Stuur een mail met je gegevens naar wedstrijd.dezondag@roularta.be. Deelnemen kan tot maandag 23 mei. Veel succes!