Het Nederlands-Limburgs stadje Valkenburg wordt elk jaar van 16 november tot 6 januari omgetoverd tot kerststad. Wij mogen twee arrangementen wegschenken, zodat je zelf de gezellige kerstsfeer kan beleven!

De kerstmarkt in de Gemeentegrot.

Je beleeft de kerstsfeer ondergronds in het gangenstelsel van de Gemeentegrot, een echte mergelgrot. Deze is sfeervol aangekleed met decors die harmonieus samengaan met stands waar kerst- en geschenkartikelen te koop aangeboden worden. Hapjes en drankjes zijn goed voorzien zowel binnen als op het plein buiten. In een andere grot is er Winter Wonderland met mooie zandsculpturen. Ook in de Fluweelgrot is er voor het 21ste jaar een kerstmarkt met producten en ambachten. Hier kom je ook langs indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen en een unieke 18de eeuwse kapel. Buiten is er de Santa’s Village. (foto’s VVV Zuid-Limburg)

WIN EEN ARRANGEMENT

We mogen 2 verblijven wegschenken aan onze lezers in het Thermae 2000. Het uniek wellnesshotel is gelegen op de Cauberg, een heuvel die uitkijkt op het schilderachtige Valkenburg. In 10 minuten sta je te voet in het centrum. In het wellnesscentrum, direct gelegen aan het viersterrenhotel, genieten gasten van binnen- en buitenzwembaden met thermaal water uit eigen bron, diverse sauna’s en whirlpools. Het restaurant Pure met uitzicht op het Limburgse heuvellandschap serveert lokale, kwaliteitsvolle  seizoensgerechten.  Alle 60 kamers zijn ruim en hebben een tuinterras of een balkon.

Kortom, dit hotel is een ideale locatie om te ontstressen en om gewoon te genieten!

Info: www.thermae.nl

  •  Hotelovernachting in een standaard tweepersoonskamer (1 nacht) inclusief ontbijt
  • 2 volledige dagen toegang tot de wellnessfaciliteiten
  • Gebruik badjas, handdoek en slippers
  • Entree tot de kerstmarkt in de Gemeentegrot
  • Warme chocolademelk in de loungebar
  • Hoofdgerecht in Restaurant Pure
  • Arrangement geldig van 16 november t.e.m. 23 december op basis van beschikbaarheid, met aankomst tussen zondag en donderdag.

Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met vrijdag 16 november 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet het restaurant in het hotel?